Beszerző forrásaink

Nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a konyhába kerülő alapanyagokat a milyen forrásból szerezzük be. Hiszen az, hogy adalékanyag mentes ételek készüljenek, ahhoz tiszta alapanyagokra van szükség.
Szeretnénk bemutatni azokat a termelőket, üzleteket, ahol ezeket biztosítják és ezzel hozzájárulnak a konyha ételeinek minőségéhez.

Galgahévízi Péli Sándorné zöldségei
A zöldségek a Galgahévízi Péli Sándorné gondoskodásával növögetnek és kerülnek a konyhába.
Laci bácsibaromfi480tyukok_szabadon
A húsok közül a szárnyasok Laci Bácsi tanyájáról származnak.
török hentesüzlettörök hentesüzlettörök hentesüzlet
A marhahúst és az alapléhez szükséges borjút, bárányt egy török hentesüzlet biztosítja, ahol ima alatt vágják az állatokat.

halas2
halas3halas1
A halakat termelői halboltból szerezzük be.

tejes tejes1
A savanyított tejtermékek pedig a tiszta szív Szilvi segítségével kerülnek a konyhába.