Vendégeink

Vendégeink visszajelzései az EgyenSúly Konyháról

 

 

Az egyensúly konyha ételei nagyon sokat jelentenek a számomra.
Három gyerekes anyukaként háromnegyed éve derült ki, hogy autoimmunbetegségben szenvedek.  Nem volt kérdés, hogy meg szeretnék mindent tenni annak érdekében, hogy jobban érezzem magam. Sok helyen olvastam, hogy a táplálkozással mennyire sokat tehetek az egészségemért.
A kezdetekkor még egyedül próbáltam meg minden ételt megfőzni és előkészíteni, de ez az időmet és az energiámat is felemésztette, hiszen a három a gyerek mellett nagyon nehezen ment minden egyes étkezés megoldása.
Aztán jött Kriszta az ételeivel és nagyon nagy terhet vett le a vállamról. Az ételek változatosak (ami szintén nagy segítség lett, mert sokkal színesebb, mint amit én gyorsan összedobnék magamnak), finomak, és a mennyiség is megfelelő a levesekkel együtt.
Aztán kiderült, hogy az autoimmun diéta mellett még korlátozottabb étrendre kell beállítani (Food Map), hogy tovább javulhassak.  Polgár Ani (dietetikus)  és Kriszta ebben is a segítségemre voltak, és rugalmasan ezt is bevezették, ami tényleg a személyre szabott diétát valósította meg számomra.
Azóta emésztésem és közérzetem napról napra javul és nagyon hálás vagyok ennek a kis csapatnak! Mosolygó arc
Csak ajánlani tudom a konyha ételeit!
 Kati

 

„Közkeletű vélekedés, hogy az igazán ízletes ételek egészségtelenek, az egészségesek, pedig íztelenek és unalmasak. Az Egyensúlykonyha az első, amelyiknél sikerült tartósan megtapasztalnom ennek az ellenkezőjét.”

Karádi Pál,  Quintess Egészségközpont

 

 

Örülök, hogy rátaláltam az Egyensúly Konyhára. Az ételek ízletesek, változatosak, a mennyiség is bőven elegendő. Mindig örömmel várom a következő heti étlapot. Húsos és húsmentes napokat egyaránt be tudok iktatni az étrendembe. A rohanó hétköznapokban ők egy biztos pont: ezeknek az ételeknek a segítségével sokkal könnyebben bírom a napi hajszát. A kiszállítás kifogástalan – pontosan, gördülékenyen mennek a dolgok, és rendkívül rugalmasak, gyorsan reagálnak, kéréseket figyelembe vesznek. Jelentősebb egészségügyi problémám nincs, szeretném hogy ez így is maradjon, ezért is választom őket.

Ági 
Az EgyenSúly Konyha ételei finomak, mindig szívesen fogyasztom őket.
Amióta ezt fogyasztom, javult az általános közérzetem, 2 hónap alatt 8 kg-ot fogytam, megszűnt az állandó gyomorfájásom, vércukorszint ingadozásom.
A konyhával való együttműködés gördülékeny.
Noémi
Azért fogyasztom az EgyenSúly Konyha ételeit, mert az összetevők ismeretében ki tudom választani a saját táplálkozásomnak megfelelő ételeket. Ezen túl pedig tudom, hogy minden egyes összetevő minőségi, és garantáltan liszt és cukormentes. Az ételek elfogyasztása után jól érzem magam. A konyhával való együttműködés rugalmas, eddig minden kérdést meg tudtunk oldani.
Kriszta
Egyensúlyban az EgyenSúly Konyhával
Kedves Kriszta!
Szeretném megköszönni az elmúlt heteket! Köszönöm a finom ételeket és a időt, amit megspóroltál nekem!
Az embernek mindene lehet még több az életben, csak ideje nem. Időt nem lehet venni – nem lehet visszakapni és nem lehet nyerni! Nekem – valahogy – mégis sikerült!
Az EgyenSúly Konyha segített ebben.
A dietetikusom ajánlotta az Egyensúly Konyhát. Kissé bizalmatlanul kerestem föl, mert soha nem hallottam róla. Persze a zöldbanánról és a konjaclisztről sem (elvileg nem ihatok alkoholt, gondoltam 🙂 ), mégis léteznek. 🙂
Szóval fölhívtam a kapott telefonszámot és egy nagyon kedves hölgy vette föl a telefont. Hallgatott és hallgatott. Én pedig csak mondtam a magamét. Ő pedig – még többet hallgatott türelmesen! 🙂
Nagyon kedves volt! Ellátott mindenféle jó tanáccsal és elmondott mindent, amit tudnom kell, biztatott, reményt adott. Mesélt a “titokzatos” új világról amelyet meg kell ismernem és “tanulmányoznom” kell a következő hónapokban.
Nem voltam túl bizakodó és bár szeretem az ízetlen, fűszerezetlen ételeket, a sok ismeretlen név és alapanyag nem tartott nagy izgalomban…
Aztán megjött az első napi “szállítmány”.
SOK és NAGYON nehéz volt a csomag. A gondosan és praktikusan csomagolt ételek sorra kerültek ki a csomagból. Minden  kis doboz külön föl volt címkézve, hogy mikor fogyasztandó. Gusztusosan tálalt, szép ételek lapultak a dobozokban, semmi nincs “összeöntve” ami eláztathatja egymást. Ritka az ilyen házhozszállításnál!!!  Kellemes meglepetés! Ugye!?
Az íz! Van ami NAGYON-NAGYON finom, van ami furcsa – de semmire nem használnám a rossz jelzőt! Egy biztos! Szokatlan ízek egy olyan szájnak aki eddig csak kenyeret, tésztát és magyaros ételeket evett – de egyáltalán nem megszokhatatlan!!!
Sőt! Már azt veszem észre magamon, hogy nem is kívánom a tésztát és a sok-sok édességet amit eddig fogyasztottam.
De! Senki ne várja azokat az ízeket, amit otthon – egy hagyományos magyaros konyhában – megszokott, ellenben számítson egy nagyon kellemes, lágy ízre és nagyon puha, kellemes érzetre a szájban mikor elfogyasztja ezeket az új ételeket! Szinte simogatnak! A leveseket különösen szeretem – olyan, mintha selyem csusszanna le az ember torkán.
Nagyon változatos a paletta! Mindenféle hús (csirke, pulyka, marha, belsőség, halak) és rengeteg zöldég! Tökéletes párosítás! Az ízek nagyon harmonikusak és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért nem gondoltam ezekre a párosításokra eddig!? 🙂
Az adagok hatalmasak és teljes jóllakottságot adnak annak ellenére, hogy a Gabonagy csak mondja ott benn a magáét! 🙂 Nem kell rá hallgatni!
Én soha nem éheztem és soha nem a gyomrom – csak az agyam akart rossz útra vinni! (Néha sikerült is neki – de már egyre ritkábban!!!)
Remélem egyre több ember fogja megismerni az EgyenSúly Konyhát és egyre többeket fog ez a tiszta táplálkozás magával ragadni! Tegye meg a aki tehet – Önmagáért!
Három nagyon fontos dolgot hagytam az irományom végre:
1) a macskám a legválogatósabb lény a világon! Soha semmit nem eszik meg, amit főzök vagy rendelek. Eddig az EgyenSúly Konyha minden húsos ételéből evett! 🙂
2) egy hét alatt 2 kg-ot fogytam! Pedig nem volt betervezve! Éhezés és fáradtság nélkül!
3) a kis narancssárga “csíkokért” is megéri rendelni! 😉
Összegzésül: mindenkinek ajánlom az EgyenSúly Konyhát aki tenni akar az egészségéért. Sajnos az egészség nagyon drága – de az orvos is! Miért ne inkább a testemnek adjam ezt a pénzt és ne az orvosoknak, gyógyszergyáraknak! Mellesleg a napi étrend mellett soha nem kell közértbe menni – soha nem kell semmit venni. Minden házhoz jön! Nem kell bekapcsolni a tűzhelyet, nem kell mosogatni, ha az ember nem akarja megtartani a dobozokat! És az IDŐ is megmarad amit az ember vásárlásra, főzésre, takarításra, mosogatásra fordítana.  Ezek helyett tudok pihenni és kicsit olyan dolgokkal foglalkozni amire eddig nem volt idő! Hektikus, rohanó életemen hatalmasat segített ez a lehetőség! Köszönöm szépen! Nagyon hálás vagyok mindenért!
Végezetül: a Májjal töltött csirkecombot, a Makréla salátát, a Pisztrángot, a Csibebecsinált levest, a Banánkorongot, a Krékert, a Zellerkrémet, a Karfiolkrémet  pedig bármikor megenném! 😉
Nagyon szeretem az EgyenSúly Konyhát! Ha rajtuk múlik – hosszú, boldog élet vár rám! Nagyon köszönöm!         
Kriszta
Imádom a főzelékeit. Isteni volt mind.
Ha csak ezt ehetném azt se bánnám.
A személyre szóló sárga cetliket minden nap kíváncsian várom. 🙂
Krisztina